Monday, May 17, 2010

Making Media Matter: Increasing the impact of media products


Ambasada SUA are placerea sa va invite la o serie de seminarii care vor fi sustinute de specialistul in media si comunicare David Applefield. Seminariile fac parte din programele finantate de guvernul american, menite sa consolideze independenta financiara,  responsabilitatea si rolul presei in Romania.

Seminarul Making Media Matter: Increasing the impact of media products se va concentra asupra cresterii tirajului, a audientei, a impactului media asupra publicului, politici de marketing si de promovare a produselor media, folosirea noilor mijloace de comunicare online, crearea de partneriate si sinergii inovatoare, gasirea unor noi surse de venit si profesionalizarea presei.   

Seminariile vor fi interactive, iar David Applefield va impartasi jurnalistilor din experienta sa si va raspunde la intrebari. Traducerea in limba romana va fi asigurata.

Seminarul din Brasov va fi  Marti, 18 mai  intre orele 9-12, la sala UII3, etajul 2, Biblioteca Universitatii Transilvania din Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.41A (Aula Universitatii, intrarea principala)

David Applefield este o personalitate eclectica: specialist american in media si comunicare, consultant media si publishing, scriitor, jurnalist freelancer, trainer media, autor al unor lucrari pe teme literare si specialist in strategii de „guerilla marketing” (marketing cu costuri reduse) care pune accent pe strategiile care pot ajuta institutiile de presa scrisa, audio-vizuala si online sa creasca impactul, independenta si viabilitatea comercială a produselor proprii.


Pentru mai multe informatii si invitatie intrati pe mailul grupei voastre.


No comments:

Post a Comment