Wednesday, May 19, 2010

Cam asta a fost!Facem excursie in Iasi......

Dragi colegi, in urma intalnirii de astazi cu domnul Coposescu, domnul Burlacu si doamna Ratulea, concluziile sunt urmatoarele:
1) Profesorii de la Iasi nu vor veni la Brasov pentru sustinerea licentei noastre, iar noi va trebui sa mergem la Iasi daca dorim sa ne dam licenta.

INSA:
Datorita acestui fapt, tinand cont ca noi ne vom deplasa de la Brasov la Iasi, ceea ce implica si un transport, cazare si altele, taxa de licenta va fi de 500 RON, in loc de 650 de RON, cum era pana acum, in cazul in care veneau profesorii de la Iasi la noi la Brasov.

2) Cu privire la cazare, doamna Ratulea a rugat persoanele care au fost astazi la intalnire sa faca o lista pana diseara, ora 20:00 (19 mai 2010), cu cei care vor merge la Iasi, pentru ca aceasta sa incerce sa ne caute cazare in caminele de acolo. Pentru cei care nu vor cazare in camin, vor putea merge pe cont propriu la hotel, pensiune, etc.

3) Cu privire la transport, este posibil sa ni se puna la dispozitie si cateva autocare, sau autobuze, prin bunavointa domnului Coman, cu ajutorul carora sa ajungem la Iasi. La fel, cei care nu vor cu autocarul, autobuzul sau microbuzul, se pot duce pe cont propriu.

4) Cei care nu vor sa-si dea licenta la Iasi, pot la fel de bine sa se duca la Sibiu, unde exista specializarea de Comunicare si relatii publice, cu dosarelul in mana, pe cont propriu si aici, insa taxa de acolo este de 1200 de Ron.

5) In legatura cu profesorii coordonatori cu care noi colaboram pentru lucrarea de licenta, adica profesorii nostri de la Brasov bineinteles, acestia nu vor veni cu noi la Iasi, ci se va face un fel de referat, sau raport, pentru fiecare student in parte, elaborat de profesorul coordonator, iar acesta va fi prezentat comisiei de la Iasi.
Acestea fiind spuse, cei care sunteti hotarati, puteti sa anuntati pana la ora 20.00 ce aveti de gand sa faceti. Fie pe Madalina Dima (pentru cei care sunt din grupa 1),pe Luciana Lazar (pentru grupa 2) sau pe Mihaela Popa (pentru grupa 3) pentru ca mesajul vostru sa ajunga unde trebuie.

6)Perioada de examene va fi intre 11-15 iulie, iar licenta trebuie predata pe 1 iulie.

No comments:

Post a Comment