Tuesday, February 9, 2010

A venit timpul

Adica? a venit timpul cui? Timpul in care incepem sa comunicam. Stiu ca mai este un semestru pana la sfarsitul anului III. Macar un semestru din 6 sa fim mai aproape, sa facem ceea ce presupune specializarea noastra: sa comunicam. Pe acest blog putem sa scriem frustrarile, problemele si planurile noastre. Informatii despre examene, orar, ore care nu se tin sau ore la care nu are rost sa mergi. In mare tot ceea ce tine de timpul care a mai ramas.

As dori sa ne cunoastem mai bine, sa avem profilul fiecarui coleg cu ce face el si ce planuri de viitor are. Dupa cativa ani cine stie ce coleg va ajunge presedinte si ar putea sa ne ajute :)).

Obiectivul meu este sa comprim 5 semestre in 1. Astfel ultimul semestru ar trebui sa fie mega hardcore cu multe petreceri, activitati si multa multa comunicare. Suntem aproape 100 de oameni diferiti care pot sa faca din ultimul nostru semestru o experienta de neuitat. Sa pot sa le spun si eu la nepoti "cand eram ca voi student facem ..."

Asa ca nu uitati semstrul care vine este 5 in 1.

Cine doreste sa scrie pe acest blog sa ma anunte, vreau sa fac din el platforma noastra de comunicare si de fun. Spor la invatat la antropologie :) Cine vrea sa ma ajute sa facem acum un articol cu ce trebuie invatat exact pentru antropo?

Paul

2 comments:

  1. super ideea de a face un blog. Felicitari pentru ca incerci sa legi ceaa ce pare dispersat. Felicitari si pentru curajul de a initia un proiect care s-ar putea intitula"jurnalul crp-istilor".Tot respectul pentru cei care nu se multumesc cu rutina zilnica si cu lucruruile care le sunt date si pentru care nu trebuie sa investeasca nimic. Multi asteapta totul din partea
    celorlalti, poate este si cazul meu, si uita sa ofere la randul lor tot ceea ce au mai de valoare. Am pleca mult mai "bogati" de pe bancile facultatii daca am invata ceea ce este cel mai important, sa cunoastem lumea din jurrul nostru si sa o percepem cu toate dimensiunile ei. Poate societatea este cea care ne incorseteaza dar sa nu uitam ca suntem o generatie"revolutionara" si putem schimba tot ceea ne inconjoara cu atitudinea noastra de zi cu zi. Sa traiti clipa si sa o traim impreuna!

    1 gig girl in a big world

    ReplyDelete
  2. domnule Paul, ne place despre tine! keep it up!:)

    ReplyDelete