Thursday, March 4, 2010

Informatii despre master



ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER AND MBA EXHIBITION - RIMME este un eveniment ce ofera institutiilor participante ocazia perfecta pentru a promova programele post-universitare catre vizitatorii evenimentului: studenti, absolventi si tineri profesionisti interesati sa urmeze un program academic international.
A doua editie RIMME va avea loc la Bucuresti, in data de 11 martie 2010, intr-un mediu inedit, la Hotel Intercontinental, intre orele 12:00 si 20:00. Evenimentul va aduce mai mult de 1500 de vizitatori si 35 de universitati si companii educationale care ofera o gama larga de mastere si MBA-uri, concursuri cu premii in burse, workshop-uri, seminarii de informare pe tema studiilor internationale post-universitare. RIMME - ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER & MBA EXHIBITION ajuta tinerii romani oferindu-le informatii corecte, complete si avizate; raspunsuri la intrebarile personale; servicii de consiliere pentru procesul de admitere la o universitate internationala, respectiv obtinerea de burse.

Sursa: http://www.rimme.educativa.ro





RIUF - Romanian International University Fair 2010

Cand: 13-14 martie 10:00-18:00
Unde: Sala Palatului, Bucuresti

RIUF - Romanian International University Fair este cel mai mare eveniment educational din Romania si Estul Europei. Anual, peste 100 de institutii educationale, din peste 20 de tari, vin sa interactioneze direct cu tinerii romani interesati de studii internationale.

Sursa: IQ Ads



Va sfatuiesc sa mergeti la aceste targuri, eu voi pleca joi la RIMME si voi sta pana duminica cand o sa se termine RIUF. :) Daca vreti sa veniti si voi sa imi spuneti si facem o mica excursie impreuna.

Paul

No comments:

Post a Comment